Over mij

Over Hart en Ondernemen

Op Hart en Ondernemen blog ik over wat ‘het hart’ is en waarom het zo belangrijk is om je hart te volgen. En natuurlijk ga ik het hebben over ondernemen. Wat het is om ondernemer te zijn. Waar je tegen aanloopt. Maar vooral, hoe je kunt en blijft ondernemen vanuit je hart! Daarbij probeer ik zoveel mogelijk praktische informatie mee te geven.

Ondernemen met je hart betekent voor mij; Ondernemen met alles wat in je is. Dat is niet altijd even effectief. Maar maakt je wel gelukkig! Geen achterbaks gedoe. Geen eeuwig vastgespijkerde contracten. Maar vertrouwen en het besef dat het gaat om meer dan alleen geld verdienen.

Over mij

Hoi. Ik ben Nathan Jansen. Ik  ben in 2011 gestart met mijn eigen onderneming terwijl ik nog op school zat. Ondertussen begint mijn bedrijf te lopen. In de tijd dat ik onderneem heb ik sowieso één ding geleerd. Onderneem altijd vanuit je hart. Waarom? Omdat het zoveel meer voordelen heeft.

overmij-grayscaleVerder wil ik mijn blog gebruiken om andere ondernemers te inspireren en te motiveren. Blijf dicht bij je hart, onderneem met kracht en doorzettingsvermogen. Ondernemen met je hart is hard werken! ‘Gewoon doen’ is daarbij een van mijn belangrijkste motivators geworden. Er is niets of niemand die jou tegen kan houden om te ondernemen vanuit je hart. Want dat wat in het hart zit kan alleen jij bij komen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *