Nelson Mandela zou vandaag (18 juli 2014) 96 jaar zijn geworden. In het teken van mijn series over Nelson Mandela en ondernemen leek het mij gepast om dit te delen! Nelson Mandela is in mijn ogen een van de grootste inspiratiebronnen van de 20e eeuw. Wat deze man heeft gedaan voor zijn land. Zijn vergevingsgezindheid, ondernemersgeest en doorzettingsvermogen zijn, wat mij betreft, ongekend.

Als je meer wilt weten over waarom Nelson Mandela’s voorbeeld voor mij het toonbeeld is van ondernemerschap, lees dan mijn artikel over de 15 levenslessen van Nelson Mandela.

De doodle is trouwens erg mooi gedaan. Bekijk hem hier.

Over Mij

Over Nathan Jansen

“waarom combineer je ‘het gaat om het hart’ niet met het helpen van mensen met hun onderneming?” Waarom had ik daar niet aan gedacht! Geniaal!

Hoi, ik ben Nathan Jansen. En ik ben op zoek naar de beste manier om te ondernemen vanuit je hart. Tijdens mijn zoektocht deel ik zoveel mogelijk praktische informatie.
Lees verder

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van Hart en Ondernemen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *