Na 4 jaar school is het bijna tijd om af te studeren. Wat ga ik eigenlijk doen na mijn school? Ik heb geleerd om websites te bouwen. Maar is dat alles in het leven?

Voor de mensen die meer van audio houden: 

“Gewoon doen” zoals Raymond Klompsma van Concept7 ook wel zegt. “Door te doen kom je er vanzelf wel achter.” Daar ga ik mij aan houden!

In de afgelopen jaren heb ik mezelf de vraag gesteld. Wat wil ik bereiken in dit leven. Als er één ding is wat ik geweldig vind dan is dat cultuur. Hoe mensen met elkaar omgaan. En hoe mensen tot hun recht kunnen komen. Een van mijn grootste ergernissen is hoe het er aan toe gaat bij veel bedrijven. Dat kan anders! Mensen kunnen best ‘eigen baas’ zijn. Ik geloof sterk dat in elk mens een ondernemer zit. De afgelopen tijd help ik steeds meer mensen met het opzetten van hun eigen bedrijf. Dat is waar mijn hart dan ook ligt! Mensen helpen een bedrijf op te zetten die het ‘even anders’ doet.

Daar zit je dan met je goede gedrag. Jelle Derckx van lijstjes.info tegenover je. Nietsvermoedend in gesprek. Ik had toch echt het idee dat ik Jelle iets uit aan het leggen was over MBTI (Myer Briggs Type Indicator). En dat deed ik ook. Tot hij mij de vraag stelde. “Je bent nu klaar met je stage, waar ga je hierna over bloggen.” Tijdens mijn stage heb ik geblogd over mijn stage ervaringen. In alle eerlijkheid, ik had geen idee waar ik na mijn stage nog over zou kunnen bloggen. Kort daarvoor had Jelle mij gevraagd of ik ooit een boek zou willen schrijven en waarover dan. Na kort graven in mijn geheugen kon ik hem vertellen dat dat over ‘het gaat om het hart’ zou moeten gaan. Waarop Jelle reageerde “waarom combineer je ‘het gaat om het hart’ niet met het willen helpen van mensen bij het opzetten van hun bedrijf?” Waarom had ik daar niet aan gedacht! Geniaal!

Op dat moment werd ik warm van binnen en wist ik dat dit mijn nieuwe platform wordt. Het gaat om het hart en het gaat om ondernemen. Ik geloof dat beiden erg goed samen gaan. Waarom? Dat zal je in de toekomst lezen op mijn blog. Mijn hart gaat uit naar alle mensen die vinden dat ondernemen niet alleen risico’s nemen is. Maar vooral het beste uit jezelf halen is. Het avontuur tegemoet.

Over Mij

Over Nathan Jansen

“waarom combineer je ‘het gaat om het hart’ niet met het helpen van mensen met hun onderneming?” Waarom had ik daar niet aan gedacht! Geniaal!

Hoi, ik ben Nathan Jansen. En ik ben op zoek naar de beste manier om te ondernemen vanuit je hart. Tijdens mijn zoektocht deel ik zoveel mogelijk praktische informatie.
Lees verder

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van Hart en Ondernemen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *